X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Бањалучка панорама
Бањалучка панорама
17:50
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Бањалучка панорама

Нова сезона уновом термину-Бањалучке панорама ,сваког петка  од 17:50.

Крај радне седмице искористите да будете уз актуелне бањалучке теме . Сваког петка пратите "ритам града" кроз седмични преглед дешавања у  граду!

Занимљиви гости, талентовани, млади и успјешни Бањалучани али и они старији заслужују пажњу свих нас. И ви можете да будете активни учесници у емисији-оно што је интересантно у вашој средини -подијелите с нама.

Кроз једну од најстаријих емисија указујемо на све позитивне помаке у Граду али и оне ствари које је неопходно побољшати.  

Бањалука као привредни , универзитетски и културни центар Републике Српске  али и престоница спорта -има посебно мјесто у једној од најстаријих емисија са традицијом на  нашој Телевизији.

Ваша прича може бити тема наше емисије-пишите нам на адресу blp@rtrs.tv

 Бањалучка панорама - емисија "по мјери" Бањалучана!

 

Редакција: Информативни програм

Контакт:

17:50 | петак, 23. Фебруар
Шест милиона за пет капиталних пројеката !
Обновљен друштвени дом у Драгочају - мјештани су добили простор за састанке, свечаности и друге активности важне за друштвени живот суграђана. По први пут системски се ради и на развоју школског спорта - повећан буџет за 250.000 марака којим ће бити обухваћено око 10.000 ученика бањалучких основних школа. Бањалучанке нижу успјехе и у кик боксу - чланице бањалучког Борца освојиле су три медаље на Европском купу одржаном у Карловцу.