X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | понедјељак, 26. Фебруар
Јутро и радио суиз исте приче!
Грађани се све мање одлучују на писање тестамената, јер како тврде адвокати и нотари широм Републике Српске, колико се тестамената сачини, толико их буде и поништено, најчешће због повреде права нужних насљедника. Просјечно свега десетак тестамената буде срочено током године по једној нотарској канцеларији, којих у Републици Српској има 52. Нотари кажу да су тестаменти изгубили своје својство и да више нису "у моди", односно више влада интерес за склапање уговора о доживотном издржавању.