X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

00:00 | понедјељак, 28. Мај
ЈУТРО И РАДИО СУ ИЗ ИСТЕ ПРИЧЕ
Док је у развијеним земљама боравак у домовима за стара лица у позним годинама потпуно нормалан, код нас су у домовима углавном смјештене особе о којима нема ко да брине и то им је посљедња опција. То се чак код нас сматра страмотом и понижењем. С друге стране, код нас је и мало домова који имају задовољавајуће услове за достојанствен живот у трећој животној доби. Зато се старији људи радије одлучују за останак на кућном огњишту, па макар живјели сами и без туђе помоћи.