X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Разбудилник
Јутро и радио су из исте приче!
Разбудилник
06:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Разбудилник

"Разбудилник" је намијењен свима онима који желе добро расположени да почну дан. Од 6.00 до 9.00 разговарамо о свему што је важно и неважно, о малим ставрима које живот чине занимљивијим, али и актуелним темама... и то из мало другачијег угла.

Водитељски пар Славица Личина и Драшко Ратковић помажу вам да се лакше разбудите, али и насмијете. То је важно, не заборавите да се по јутру дан познаје.

У нашим јутарњим разговарањима учествују и слушаоци, јављајући се на беспатан број телефона 080 050 308, или шаљући СМС поруке на број 065/245-245.

Јутро и радио су из исте приче!

Редакција: Дневни програм

06:00 | четвртак, 18. Октобар
Јутро и радио су из ист еприче!
Проблем паса луталица присутан је готово у цијелој Српској. Иако грађани преко медија стално указују на овај све учесталији проблем, надлежни никако не налазе ни начин, ни средства да га ријеше. Азила нема довољно, а и њихови капацитетети су ограничени. Док једни сматрају да је један од начина чиповање, други су ипак присталице еутаназије. Проблеми који због овакве ситуације настају су бројни - од страха грађана, евидентираних напада паса до (не)хигијене у стамбеним насељима. Пси луталице су за многе средине нерјешив проблем.